Monday, April 22, 2013

Holi - A Celebration of Spring


Holi

A Celebration of Spring

by Natachef

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Το Holi είναι το Ινδουιστικό φεστιβάλ της άνοιξης που γιορτάζεται κάθε χρόνο τον Μάρτιο και τον Απρίλιο. Πηγάζει από την θρησκευτική και λαική παράδοση της Ινδίας και γιορτάζεται με χορό και τραγούδια στους δρόμους, αλλά και πολύχρωμο, φρέσκο φαγητό.

Η εποχή της αναγέννησης της Φύσης με τα νεαρά βλαστάρια να ξεπηδούν από τη γη που τόσους μήνες κοιμόταν, τα λουλούδια ν’ ανθίζουν και να γεμίζουν τον αέρα με μεθυστικό άρωμα είναι η ευκαιρία για μια φανταχτερή και χαρούμενη ιεροτελεστία.
Οι άνθρωποι βγαίνουν έξω, ψήνουν σε αυτοσχέδιες φωτιές λαχανικά και παίζουν «χρωματοπόλεμο»!
Η Νatachef επιστρέφει στο Breeder Feeder με ανοιξιάτικη διάθεση το Σάββατο 27 Απριλίου, εμπνέεται από την γιορτή και δημιουργεί με εποχιακά υλικά ένα φρέσκο μενού που ξυπνά σώμα και πνεύμα.
natachef_flowerhead

Holi Menu

Amuse bouche με αυγό ορτυκιού και λάδι τρούφας
***
Σούπα με φρέσκο αρακά και μέντα
***
Σαλάτα με ρόκα, στιφτάρια, σπαράγγια, μανιτάρια και προσούτο Ευρυτανίας
***
Chicken tikka με πολύχρωμο ρύζι
***
Zελέ με λουίζα και χυμούς από ζαμπούκο & ιβίσκο
***
τιμή μενού: 30 ευρώ
***

Natachef

Η μεγάλη της προσαρμοστικότητα ή μια τρομερή έλλειψη συγκέντρωσης έχουν ωθήσει τηNatachef να επεκταθεί σε πολλούς τομείς. Μπορεί να την έχετε ακούσει να τραγουδάει σε κάποιο bar της πόλης με τις Berlin Brides ή να την έχετε δει να παρουσιάζει ταινίες σε κινηματογραφικά φεστιβάλ, αλλά ο τίτλος της chef τής έχει μείνει από την εποχή που έκανε catering από τη μικροσκοπική της κουζίνα. Αγαπά να πειραματίζεται με ήχους και γεύσεις. Στο τέλος της βραδιάς μπορεί να βγει από την κουζίνα και να κάνει ένα impromptu performance.

No comments:

Post a Comment