H Chloé Monchalin και ο Φίλιππος Χρονόπουλος πρωτοσυναντήθηκαν το 2003 στις κουζίνες του Institut Paul Bocuse, όπου σπούδασαν μαζί το κοινό τους πάθος, την γαστρονομία.
Στη συνέχεια εργάστηκαν ανάμεσα σε Παρίσι και Λονδίνο, από το 2006 μέχρι και σήμερα σε σπουδαίες κουζίνες δίπλα σε ‘μεγάλους’ chefs -με αστέρια Michelin και πλήθος άλλων διακρίσεων - όπως οι Joel Robuchon και Michel Troisgros.
Το Breeder Feeder έχει την χαρά να φιλοξενήσει το πρώτο τους project στην Αθήνα, ξεκινώντας από Παρασκευή 6 Μαίου και κάθε Παρασκευή για όλο τον μήνα Μάιο.
Το μενού που θα μας συστήσει την κουζίνα τους στέκεται ανάμεσα σε δύο κόσμους : το savoir faire της γαλλικής κουζίνας συναντά την φρεσκάδα των απλών εποχικών υλικών.
Η τεχνική της υψηλής γαστρονομίας συναντά τις τοπικές πρώτες ύλες μέσα από την εναλλαγή των εποχών.
Αλήθεια και φρεσκάδα...
Μυρωδιές και χρώματα...
Γεύσεις και υφές...
Ισορροπία !
MENU
ΤΑ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ
γιαούρτι και ‘Lardo di Colonata’
TO AΥΓΟ
ντομάτα και μπαχαρικά
Ο ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ
πατάτες και γλυκά κρεμμύδια
Η GORGONZOLA
μέλι και καρύδια
ΟΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
βασιλικός και βανίλια
τιμή 40 ευρώ
BREEDER FEEDER
Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
No comments:
Post a Comment