Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011
το BREEDER FEEDER παρουσιάζει το νέο μενού
των Gastronomic Collectiva
ILUSIONES DE ESPUMA MEDITERANNEA
Κεφάλαιο ΙΙ
ΜΕΝΟΥ
Tαρτάρ σολωμού με chives, μήλα, κονφί μανταρινιού και αυγά ορτυκιού / κρεμμυδόσουπα με αφρό παρμεζάνας
*
Ακτίνιδιο, αγάρ – αγάρ σε κουτάλι
*
Ροστ Μπηφ Boogie
με τσάτνευ δαμάσκηνο, άγρια ρόκα και αφρό από καπνιστό μπέικον
Τραγανιστές τορτίγιες με Sour Cream
*
Πικάντικη κρέμα λεμόνι/ Αφρός από πράσινο τσάι
*
Expresso σφηνάκι σοκολάτα
*
Τιμή μενού: 30 ευρώ
****
Οι ιδρυτές της Gastonomic Collectiva είναι ο Βάσκος Inigo Ocharan και ο ΕλληνοΙταλός Marko Rossi,
δύο Chefs απόφοιτοι του DCT International Hotel Bussines Management School της Ελβετίας που τα τελευταία χρόνια ζουν στην Ελλάδα,
έχοντας δουλέψει στο παρελθόν σε διάφορα εστιατόρια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Η μέθοδος μαγειρικής που χρησιμοποιούν οι δύο chefs υιοθετήθηκε μετά από χρόνια εμπειρία στις επαγγελματικές κουζίνες.
Δίνουν βάση στην ποιότητα, στα φρέσκα αλλά και εποχιακά προϊόντα.
Τέλος ο Marko και ο Inigo εκτός από το να μαγειρεύουν έχουν σκοπό να μοιράσουν τη γνώση τους όπως και τα μυστικά τους σε όποιον ενδιαφέρεται να τα μάθει.
****
Reservations:
tel. +30 210 3317527
BREEDER FEEDER
Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
No comments:
Post a Comment