CalifornicationΣάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015
από την Χριστίνα Κοτσιλέλου
|
Με επιρροές από την Ιαπωνική, την Μεξικάνικη αλλά και άλλες ασιατικές και ευρωπαϊκές κουζίνες η κουζίνα της Καλιφόρνιας ξεχωρίζει για τον fusion χαρακτήρα της.
Υγιεινά, φρέσκα και με λίγες θερμίδες, αλλά έντονο χαρακτήρα, τα πιάτα είναι συνήθως ελαφρά μαγειρεμένα ή και ωμά. Το μενού που παρουσιάζει στο Breeder Feeder η Χριστίνα Κοτσιλέλου το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου αποτελείται από τα signature dishes του Matthew Kenney Academy του Λος Άντζελες όπου έχει εκπαιδευτεί. |
| |||||||||||
No comments:
Post a Comment