Με επιρροές από την Ιαπωνική, την Μεξικάνικη αλλά και άλλες ασιατικές και ευρωπαϊκές κουζίνες η κουζίνα της Καλιφόρνιας ξεχωρίζει για τον fusion χαρακτήρα της.
Υγιεινά, φρέσκα και με λίγες θερμίδες, αλλά έντονο χαρακτήρα, τα πιάτα είναι συνήθως ελαφρά μαγειρεμένα ή και ωμά.
Το μενού που παρουσιάζει στο Breeder Feeder η Χριστίνα Κοτσιλέλου το Σάββατο 14 Μαρτίου αποτελείται από τα signature dishes του Matthew Kenney Academy του Λος Άντζελες όπου έχει εκπαιδευτεί.
Η Χριστίνα Κοτσιλέλου είναι product designer, βασικό μέλος των Greece is for Lovers και part time chef. Συνδυάζει το design με τη μαγειρική δημιουργώντας γευστικά πιάτα με ιδιαίτερο concept και παρουσίαση. Επιλέγει εποχιακά υλικά, πειραματίζεται με νέους γευστικούς συνδυασμούς και επιμένει στην υγιεινή διατροφή. Η Κοτσιλέλου έχει εκπαιδευτεί στηνMatthew Matthew Kenney Academyστην Καλιφόρνια.
No comments:
Post a Comment