Tuesday, February 7, 2012

Around the World Chapter IV


Around the World: Κούβα

Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Όπως και η ανεπανάληπτη μουσική της, η κουζίνα της Κούβας είναι αποτέλεσμα επιρροών από την Ισπανία και την Αφρική στην ντόπια παράδοση της ΚαραΪβικής,  με κάποιες πινελιές από Γαλλική και Ασιατική γαστρονομία.
Το τροπικό κλίμα και τα γαλαζοπράσινα νερά που περιβάλλουν το νησί εμπνέουν τους chefs να δημιουργήσουν πικάντικα πιάτα με θαλασσινά,  λαχανικά και φρούτα όπως δεν τα έχετε ξαναγευτεί.
Χάρη στο νέο μενού των Gastronomic Collectiva και με ηχητική υπόκρουση Buena Vista Social Club, θα κλείσετε τα μάτια και θα βρεθείτε στο bar του Hotel Nacional ή στο La Bodeguida del Medio, πίνοντας ένα Mojito όπως το αγαπούσε ο Hemingway...


Around the World Menu
Chapter IV: Κούβα
Σούπα Munyeta από την περιοχή Cienfuegos με φασόλια και chorizo  
*
Pastelitos με γέμιση Picadillo, ελιές, σταφίδες και σάλτσα Criolla 
* 
Μπανάνες στο φούρνο γεμιστές με τυρί και  καυτερή σάλτσα Aji 
* 
Λαυράκι με κάπαρη, κόλιανδρο και σάλτσα πιπεριάς και ντομάτας/
 Ρύζι με καπνιστή πάπρικα
*
Κρέμα με μπισκότο και αφρό κανέλλας
***
τιμή μενού: 30 ευρώ

Reservations:
tel. +30 210 3317527
 ***

BYOB στο BREEDER FEEDER

Το Breeder Feeder καθιερώνει την πρακτική Bring Your Own Bottle, 
καθώς μπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder.

corkage fee per table: 3 euros

 ***
BREEDER FEEDER
Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
tel. +30 210 3317527 

******english version******

Around the World: Cuba
Friday 10 & Saturday 11 February 2012
Just as with its unremarkable music, Cuban cuisine is the result of Spanish and African influences to the local tradition of the Carribean, with some notes from French and Asian gastronomy.
The tropical climate and the turquoise waters that surround the island have inspired chefs to create spicy dishes with seafood, vegetables and fruits like you’ve never tasted them before. 
Thanks to the new menu by the Gastronomic Collectiva and with music by the Buena Vista Social Club playing in the background, you’ll close your eyes and find yourselves at the bar of Hotel Nacional or at La Bodeguida del Medio, sipping a Mojito, just like Hemingway used to love it.


Around the World Menu
Chapter IV: Cuba

Sopa Munyeta de Cienfuegos
 * 
Pastelitos con picadillo y salsa Criolla 
* 
Platados asados con salsa Aji
*
Lubina con alcaparras y cilantro con Arroz
* 
Natillas con espuma de Canella  

***
menu price: 30 euros

Reservations:
tel. +30 210 3317527
 ***
http://www.twitter.com/#!/breederfeeder

 ***

BYOB at BREEDER FEEDER

Breeder Feeder embraces the "Bring Your Own Bottle" practice, 
as  you can now bring your own bottle of wine and enjoy it along with the gastronomic suggestions of our chefs.

corkage fee per table: 3 euros


 ***
BREEDER FEEDER
Perdika 6, Metaxourgio, Athens
tel. +30 210 3317527 




No comments:

Post a Comment