Around the World: Hawaii II
Σάββατο 31 Μαρτίου 2012
Συνώνυμο ενός επίγειου παραδείσου, τα μικρά νησιά της Χαβάης, που αναπήδησαν μέσα από ηφαιστειακές εκρήξεις του Ειρηνικού, κατοικήθηκαν από τόσες διαφορετικές φυλές ώστε η κουλτούρα και κατά συνέπεια η κουζίνα τους να είναι η επιτομή του Fusion.
Ιάπωνες, Πορτογάλοι, Κινέζοι, Φιλιππινέζοι, Κορεάτες και φυσικά Αμερικανοί συγκατοικούν αρμονικά εδώ και αιώνες στην Χαβάη αναμιγνύοντας ήθη, έθιμα και …φαγητά.
Μετά από την επιτυχία του πρώτου Hawaiian menu, οι Gastronomic Collectiva επανέρχονται με ένα ανανεωμένο μενού, βασισμένο στο ψάρι, ώστε να μας ταξιδεύει σε γαλαζοπράσινες χαβανέζικες παραλίες και να ταιριάζει με το πνεύμα των ημερών.
ALOHA!
Chapter IX: Hawaii II
Πικάντικη γαρίδα με μέλι, σόγια & άρωμα cajun σε κουτάλι
*
Χαβανέζικη σούπα “Saimin” με μπρόκολο και γαρνιτούρα
από νιφάδες βονίτη
*
*
Γλώσσα ποσέ αρωματισμένη με ginger και lime με πολύχρωμο ρύζι και sauce από τροπικά φρούτα και γάλα καρύδας
*
Παγωτό ανανάς σε coulis από φράουλες και φρούτα του πάθους
***
***
BYOB στο BREEDER FEEDER
Το Breeder Feeder έχει καθιερώσει την πρακτική Bring Your Own Bottle,
καθώς μπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder.
corkage fee per table: 3 euros
***
BREEDER FEEDER
Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
tel. +30 210 3317527
No comments:
Post a Comment