Around the World: Hawaii
Παρασκευή 23 και Σάββατο 24 Μαρτίου 2012
Συνώνυμο ενός επίγειου παραδείσου, τα μικρά νησιά της Χαβάης, που αναπήδησαν μέσα από ηφαιστειακές εκρήξεις του Ειρηνικού, κατοικήθηκαν από τόσες διαφορετικές φυλές ώστε η κουλτούρα και κατά συνέπεια η κουζίνα τους να είναι η επιτομή του Fusion.
Ιάπωνες, Πορτογάλοι, Κινέζοι, Φιλιππινέζοι, Κορεάτες και φυσικά Αμερικανοί συγκατοικούν αρμονικά εδώ και αιώνες στην Χαβάη αναμιγνύοντας ήθη , έθιμα και …φαγητά.
Γιορτάζοντας και την επίσημη αρχή της άνοιξης οι Gastronomic Collectiva δημιουργούν ένα μενού στο Breeder Feeder, που πραγματικά μας ταξιδεύει σε τοπία με καταπράσινα κύματα και πολύχρωμα λουλούδια και μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την μοναδική σούπα Saimin, την σαλάτα Lomi lomi και το «Signature dish” της Χαβάης, Luau.
ALOHA!
Chapter VIII: Hawaii
Πικάντικη γαρίδα με μέλι, σόγια & άρωμα cajun σε κουτάλι
Πικάντικη γαρίδα με μέλι, σόγια & άρωμα cajun σε κουτάλι
*
Χαβανέζικη σούπα “Saimin” με αρακά και γαρνιτούρα από spam
*
Κρύα σαλάτα "Lomi Lomi" με σολωμό, ντοματούλες και φρέσκα κρεμμυδάκια
*
Κοτόπουλο “Luau” με σπανάκι και γάλα καρύδας με συνοδεία
από πολύχρωμο ρύζι “Maui”
*
Επιδόρπιο “ Honolulu” με μπανάνα, macadamia nuts και κρέμα μάνγκο
***
***
Το Breeder Feeder έχει καθιερώσει την πρακτική Bring Your Own Bottle,
καθώς μπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder.
corkage fee per table: 3 euros
***
BREEDER FEEDER
Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
tel. +30 210 3317527
No comments:
Post a Comment