Wednesday, March 7, 2012

Around the World: Basque Country


Αround The World: Χώρα των Βάσκων
Παρασκευή 9 και Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 

Λέγεται ότι στην χώρα των Βάσκων η μαγειρική είναι τόσο εκρηκτική όσο και το ταμπεραμέντο του λαού…
Οι δημιουργοί της νέας βασκικής κουζίνας ανήκουν στην γκάμα των διασημότερων και πιο πολυβραβευμένων chefs στον κόσμο.
Η καρδιά της αναγέννησης της ισπανικής γαστρονομίας και ιδιαίτερη πατρίδα του ενός ήμισυ των Gastronomic Collectiva χτυπά αυτήν την φορά στο Breeder Feeder με το νέο μενού του κύκλου Around the world.
Θα ξεκινήσετε με pinxtos -τα βασκικά tapas -, θα γευτείτε την κλασική βασκική σούπα porrusalda και το χαρακτηριστικό καλαμάρι με ρεβύθια και σάλτσα με μελάνι σουπιάς.
Around the World Menu
Chapter VI: Basque Country
Pintxos
Γόνος χελιού με σάλτσα Chatka
Πικάντικο κοτόπουλο με σάλτσα Roumesco
Τυλιχτή γαρίδα με Jamon και σάλτσα σκόρδου
Τηγανιτό αυγό ορτυκιού και σάλτσα Remoulade με celery
*
Σούπα Porrusalda με πράσο και Chorizo
*
Chipirones con Garbanzos: Καλαμάρι με ρεβύθια, ρύζι και σάλτσα με μελάνι σουπιάς
*
Mousse τυριού με sauce Intxausalsa από ξηρούς καρπούς
 ***
τιμή μενού: 30 ευρώ

Reservations:
tel. +30 210 3317527
 ***

BYOB στο BREEDER FEEDER


Το Breeder Feeder καθιερώνει την πρακτική Bring Your Own Bottle, 
καθώς μπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder.

corkage fee per table: 3 euros

 ***
BREEDER FEEDER
Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
tel. +30 210 3317527 

No comments:

Post a Comment