Tuesday, November 20, 2012

SLOW FOOD MENU CHAPTER IΙ

Σάββατο 24 Nοεμβρίου 2012

Το Breeder Feeder συνεχίζει με το νέο project της Gastronomic Collectiva: “Από την φάρμα … στο τραπέζι”. Στόχος του η εξεύρεση, συλλογή και επεξεργασία προϊόντων σύμφωνα με την εποχικότητα, την φρεσκάδα και την τοπικότητα. Η ανάδειξη υλικών ξεχασμένων μέχρι τώρα στην Ελλάδα, δίνει την αφορμή για ένα καινούριο γαστρονομικό ταξίδι -εντός συνόρων- που ξεκινάει από μικρές τοπικές φάρμες και καταλήγει σε γεύσεις μοναδικές, εκλεπτυσμένες και παραδοσιακές. Η συνεργασία με μικρούς, τοπικούς παραγωγούς, εξασφαλίζει την ποιότητα και την φρεσκάδα των υλικών και συντάσσεται με τις πιο σύγχρονες γαστριμαργικές τάσεις ανά τον κόσμο.
image001
photo by Photoharrie

SLOW FOOD MENU

CHAPTER IΙ

Προζυμένιο ψωμί με πρωτόλαδο, αφράλατο, ρίγανη, ξυνομυζήθρα Αντιπάρου και ελιές τσακιστές
*
Ρίζες ψητές στο φούρνο με δενδρολίβανο και ξηρούς καρπούς
*
Σούπα από φακές Εκγλουβής με μυζήθρα και φρέσκο αυγό ποσέ
*
Κατσικάκι Τήνου στο φούρνο με άγρια χόρτα 
*
Ρυζόγαλο με κανέλα
***
τιμή μενού: 30 ευρώ
Reservations:
tel. +30 210 3317527
***

BYOB στο BREEDER FEEDER

BYOB feeder
Το Breeder Feeder έχει καθιερώσει την πρακτική Bring Your Own Bottle,
καθώς μπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder.
corkage fee per table: 3 euros
***
Gastronomic Collectiva
To Breeder Feeder συνεχίζει την συνεργασία με την Gastronomic Collectiva, την σύνθεση της οποίας αποτελούν ο γνωστός μας Marko Rossi και το νέο μέλος Γιάννης Κατσανδρής, που έρχεται να προσθέσει τις αιγαιοπελαγίτικες minimal καταβολές του στην ομάδα. ‘Εχει διακριθεί ως μέλος της Aegean Cuisine και έχει μακρά υπηρεσία στον επαναπροσδιορισμό των ελληνικών παραδοσιακών υλικών.
***

BREEDER FEEDER

Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
tel. +30 210 3317527

No comments:

Post a Comment