Tuesday, November 27, 2012

This Friday and Saturday at Breeder Feeder

PRE HOLIDAY EXTRAVAGANZA

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Το Breeder Feeder φιλοξενεί την Κατερίνα Μαρκαδάκη με ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού για την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Παρότι η μαγειρική δεν είναι η κύρια ασχολία της, η Κατερίνα εντυπωσιάζει πάντα με τον επαγγελματισμό της και την δημιουργική της ικανότητα. Έχοντας ζήσει στην Αμερική η μαγειρική της συνδυάζει καταβολές από την Αμερικάνικη κουζίνα αλλά και την παραδοσιακή Ελληνική, με αποτέλεσμα εύγευστα "comfort" εδέσματα.
03-K-BR
Photo by Labadarios Pappas

Pre Holiday Extravaganza Menu

Ψωμάκια ολικής άλεσης και καλαμποκιού με φθινοπωρινή κρέμα τυριού, τζίντζερ και μανιτάρια
*
Βελουτέ κολοκύθας με φουντούκι
*
Πράσινη σαλάτα με ξηρούς καρπούς, cranberries, πράσινο μήλο και βινεγκρέτ μανταρίνι
*
Μαριναρισμένο φιλέτο γαλοπούλας γεμιστό με κεφαλοτύρι, σταφίδες και κουκουνάρια σε σάλτσα από αποξηραμένα φρούτα και σιρόπι σφένδαμου.
Πουρές πατάτας και γέμιση γαλοπούλας από κιμά, ρύζι και κάστανα
*
Ζεστός χυμός μήλου με κονιάκ και κανέλα
*
Κορμός σοκολάτας με ροζ πιπέρι
***
τιμή μενού: 30 ευρώ
Reservations:
tel. +30 210 3317527
***

SLOW FOOD, LONG PLEASURE, GOOD LIFE

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Το Breeder Feeder συνεχίζει με το νέο project της Gastronomic Collectiva: “Από την φάρμα … στο τραπέζι”. Στόχος του η εξεύρεση, συλλογή και επεξεργασία προϊόντων σύμφωνα με την εποχικότητα, την φρεσκάδα και την τοπικότητα. Η ανάδειξη υλικών ξεχασμένων μέχρι τώρα στην Ελλάδα, δίνει την αφορμή για ένα καινούριο γαστρονομικό ταξίδι -εντός συνόρων- που ξεκινάει από μικρές τοπικές φάρμες και καταλήγει σε γεύσεις μοναδικές, εκλεπτυσμένες και παραδοσιακές. Η συνεργασία με μικρούς, τοπικούς παραγωγούς, εξασφαλίζει την ποιότητα και την φρεσκάδα των υλικών και συντάσσεται με τις πιο σύγχρονες γαστριμαργικές τάσεις ανά τον κόσμο.
Gastronomic Collectiva photo by Photoharrie
photo by Photoharrie

SLOW FOOD MENU

CHAPTER IΙI

Σούπα απο καρότο και λουλούδια borage
*
Πίτα απο χυλό, μυρώνια, καούσες και τσουκνίδα
*
Σιφνέικη ρεβυθάδα με αγουρέλαιο και ξυνίθρες
*
Μπακαλιάρος με μάραθο, σελινόριζα και καυκαλήθρες
*
Κυδώνια ψητά με κανέλα και γαρύφαλλο με συνοδεία πρόβειο γιαούρτι και μέλι ρείκι
***
τιμή μενού: 30 ευρώ
Reservations:
tel. +30 210 3317527
***

BYOB στο BREEDER FEEDER

BYOB feeder
Το Breeder Feeder έχει καθιερώσει την πρακτική Bring Your Own Bottle,
καθώς μπορείς εάν θέλεις να φέρεις το δικό σου κρασί και να το απολαύσεις μαζί με τις γαστριμαργικές προτάσεις των σεφ του Breeder Feeder.
corkage fee per table: 3 euros
***
Gastronomic Collectiva
To Breeder Feeder συνεχίζει την συνεργασία με την Gastronomic Collectiva, την σύνθεση της οποίας αποτελούν ο γνωστός μας Marko Rossi και το νέο μέλος Γιάννης Κατσανδρής, που έρχεται να προσθέσει τις αιγαιοπελαγίτικες minimal καταβολές του στην ομάδα. ‘Εχει διακριθεί ως μέλος της Aegean Cuisine και έχει μακρά υπηρεσία στον επαναπροσδιορισμό των ελληνικών παραδοσιακών υλικών.
***

BREEDER FEEDER

Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
tel. +30 210 3317527

No comments:

Post a Comment