Saturday, March 2, 2013

Mardi Gras



Mardi Gras

by Natachef & Δαφνη

Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Mardi Gras είναι το όνομα του καρναβαλιού της Νέας Ορλεάνης.
Διαρκεί δύο εβδομάδες και περιλαμβάνει μουσική, παρελάσεις, χορό, και φυσικά φαγητό!
Παραδοσιακά το Mardi Gras αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία να καταναλώσουμε κρέας πριν την νηστεία του Πάσχα και τα φαγητά που ετοιμάζονται αυτή την περίοδο ικανοποιούν αυτή την επιθυμία.
Το μενού περιλαμβάνει χαρακτηριστικά φαγητά που σερβίρονται κατά τη διάρκεια του Mardi Gras και εκφράζει την κουλτούρα της Νέας Ορλεάνης με τις Γαλλικές, Ισπανικές, Πορτογαλικές, Ιταλικές, και Αφρικανικές της επιρροές.
Samedis ardi Gras

Mardi Gras Menu

***
Μπρουσκέτα γαρίδας
***
Σούπα με γλυκοπατάτα και chilly
***
New Orleans coleslaw με κόκκινο λάχανο, καρότο, σέλινο και pecan nuts.
Σως με μαγιονέζα, maple syrup και μαύρο πιπέρι
***
Jambalaya: stew με γαρίδες, λουκάνικα, πιπεριές και ρύζι
***
King Cake: πολύχρωμο καρναβαλικό γλύκισμα της Νέας Ορλεάνης.
***
τιμή μενού: 30 ευρώ
*****
Reservations:
feeder@thebreedersystem.com
tel. +30 210 3317527

Natachef & Δαφνη

Η Natachef και η Δάφνη είναι παιδικές φίλες. Όταν δεν κάνουν μακρινά ταξίδια πειραματίζονται με εξωτικές κουζίνες και ανακαλύπτουν τα προϊόντα της Ελληνικής γης. Ακολουθώντας τη ζεν φιλοσοφία, μαγειρεύουν πάντα με ηρεμία και καλή διάθεση, που μεταφέρεται σαν καλή ενέργεια στις τροφές.

No comments:

Post a Comment