Friday, March 14, 2014

The Breeder Feeder in clicklife.gr


Η «part time chef» -όπως αυτοαποκαλείται- η product designer Χριστίνα Κοτσιλέλου  θα ετοιμάζει ένα μενού γεμάτο με καλιφορνέζικες γεύσεις, συνδυάζοντας ταυτόχρονα τα εποχικά υλικά, την υγιεινή διατροφή και τον πειραματισμό που αγαπά.
Μετά από δύο μήνες στην Καλιφόρνια, στη σχολή Matthew Kenney Academy που ειδικεύεται σε raw vegan μαγειρική, ετοιμάζει ένα μενού γεμάτο με ιδιαίτερες γεύσεις και αρώματα. 
Η καλιφορνέζικη κουζίνα έχει ελαφριές γεύσεις και βασίζεται κατά κύριο λόγο στην ιαπωνική και τη μεξικανική κουζίνα, αλλά έχει δεχθεί έντονες επιρροές και από ασιατικές και ευρωπαϊκές κουζίνες. Τα πιάτα της είναι πολύ φρέσκα και συχνά ωμά.
Η άνοιξη και ο ήλιος ταιριάζουν απόλυτα σε αυτή την κουζίνα και έτσι, το Σάββατο 15 Μαρτίου ένα vegetarian, light και spicy μενού θα σας περιμένει στο Breeder Feeder.

To μενού θα περιλαμβάνει Nτοματάκια με τυρί κρέμα, sriracha sauce και σχινόπρασο, Κρύα σούπα με καρότο, γάλα καρύδας, αβοκάντο, κόλιανδρο και lime, Σαλάτα με ψητά σπαράγγια, πορτοκάλι, ginger, σουσάμι και αμύγδαλα, για κυρίως πιάτο Τacos με καπνιστό τόφου, chutney mango, αβοκάντο, guacomole, pico de gallo ή Burger με μαύρα και κόκκινα φασόλια, καλαμπόκι, σάλτσα γλυκιάς κόκκινης πιπεριάς και chili και για το τέλος, Tάρτα με lime, γιαούρτι και μπισκότο.
Πληροφορίες: Breeder feeder, Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα, 210 3317527, 30 ευρώ/άτομο.

No comments:

Post a Comment