Saturday, February 1, 2014

The Breeder Feeder in Αthinorama.gr




    Habemus Περού. Στο τεύχος του «α» που κυκλοφορεί στα περίπτερα μπορείτε να διαβάσετε πολλά για την κουζίνα που έχει γοητεύσει τους καλύτερους σεφ του κόσμου, και που πλέον, σιγά-σιγά παίζει πιο ενεργό ρόλο και στην αθηναϊκή γευστική σκηνή. Ειδικά για αυτό το Σάββατο1/2, το trend της περουβιανής κουζίνας ακολουθεί και το εστιατόριο της γκαλερί «The Βreeder», με αφορμή τη μέρα του Pisco Sour (γιορτάζεται παραδοσιακά το πρώτο Σάββατο του Φλεβάρη ), με τη Natachef να επιστέφει στο «Βreeder Feeder» παρουσιάζοντας ένα μενού βασισμένο σε συνταγές της οικογένειας Lari από την Λίμα. Το Pisco Sour Day menu φέρει την έγκριση του πρέσβη του Περού στην Ελλάδα -το Pisco μάλιστα, είναι χορηγία της πρεσβείας. Αν λοιπόν είστε για chorizo a la chalaca (αχνιστό μύδι με κρεμμύδι, κίτρινη πιπεριά, κόλιανδρο και λάιμ ), tiradito de pulpo (μαριναρισμένο χταπόδι ) σερβιρισμένο με κρέμα πιπεριάς και πατάτα στο γουδί και φλαν μοβ καλαμποκιού, και, προφανώς κοκτέιλ, όπως το πίνουν στη σκιά των Άνδεων, φροντίστε να κλείσετε τραπέζι. Η τιμή του μενού, το οποίο περιλαμβάνει πέντε πιάτα, είναι € 30. 

Περδίκα 6, Μεταξουργείο, 2103317527. 


No comments:

Post a Comment