Friday, February 6, 2015

***

Breeder Feeder is Back!

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

No Regrets Detox Menu

CRASHPAD Study 8
Το pop up εστιατόριο -εικαστική εγκατάσταση Breeder Feeder του Ανδρέα Αγγελιδάκη τους τελευταίους μήνες αποτελούσε μέρος της αναδρόμικής του έκθεσης "Every End is a Beginning" στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τεχνης. Τώρα επέστρεψε στην βάση του και ανανεώθηκε για να κάνει το γαστρονομικό come back του, χωρίς τύψεις για το νόστιμο φαγητό με το No Regrets Detox Menu από την Χριστίνα Κοτσιλέλου το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου.
Μετά τις γιορτές συνήθως ακολουθεί μια επανεξέταση των διατροφικών μας συνηθειών με στόχο την αποτοξίνωση. Μια επιπλέον βοήθεια όμως για να ενεργοποιηθεί η διαδικασία αποβολής τοξινών από τον οργανισμό είναι απαραίτητη, ιδιαίτερα όταν έχει την μορφή γευστικότατων πιάτων με βάση τα λαχανικά, τα φρούτα και τα μπαχαρικά, όπως τα πιάτα του μενού που έχει ετοιμάσει ειδικά για το Breeder Feeder η Χριστίνα Κοτσιλέλου. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και βιταμίνες, αλλά και απολαυστικά σε γεύση τα εδέσματα του No Regrets Detox Menu είναι η πιο ξεχωριστή εμπειρία της νέας χρονιάς!
Σάββατο 7 Φεβρουαρίου στο Breeder Feeder… χωρίς τύψεις!
IMG 6899
No Regrets Detox Menu
Tartare αγγούρι, άγρια μανιτάρια, lime, λάδι καρυδιού
***
Σούπα καρότο, γλυκοπατάτα, ginger, κύμινο
***
Wrap μαρουλιού, couscous κουνουπίδι, φυστίκι Αιγίνης, φρέσκα μυρωδικά
***
One bowl: spiced κινόα, ρεβύθι, μπρόκολο, pickled ραπανάκι, sweet chilli, φουντούκι
***
Tρούφες σοκολάτας, βούτυρο αμυγδάλου & κανναβόσπορου,
κανέλα, κάρδαμο, πιπέρι
***
τιμή μενού: 30€
Reservations:
feeder@thebreedersystem.com
tel. +30 210 3317527
***
Xριστίνα Κοτσιλέλου
Η Χριστίνα Κοτσιλέλου είναι product designer, βασικό μέλος των Greece is for Lovers  και part time chef. Συνδυάζει το design με τη μαγειρική δημιουργώντας γευστικά πιάτα με ιδιαίτερο concept και παρουσίαση. Συνδυάζοντας την αγάπη για τα εποχιακά υλικά, τον πειραματισμό με νέους γευστικούς συνδυασμούς και την υγιεινή διατροφή, αποδεικνύει πως μια χορτοφαγική επιλογή μπορεί να είναι εξίσου δελεαστική! Έχει εκπαιδευτεί στην  Matthew Kenney Academy  στην Καλιφόρνια, μια σχολή που ειδικεύεται σε vegan raw μαγειρική.
***
BREEDER FEEDER
Περδίκα 6, Μεταξουργείο, Αθήνα
tel. +30 210 3317527 / +30 6937845957
feeder@thebreedersystem.com
instagram twitter
1px

No comments:

Post a Comment